OPEL ASTRA L

Típusinformációk

Tudni valók a használatról

Az Opel Astra L a német autógyártó kompakt autóinak 2022-ben megjelent legújabb generációja, amely az Astra modellcsalád folytatásaként került bevezetésre. Az L jelzés a sorozat sorrendjét jelzi, hiszen az Astra modellcsalád már az 1990-es évek eleje óta létezik, és az évek során több generáción esett át F-től K-ig.

Az Opel Astra L modern és dinamikus külső megjelenést kapott. Az autó éles vonalvezetése, markáns első hűtőrácsa és LED fényszórói egyaránt hozzájárulnak a vonzó és letisztult megjelenéshez.

A belső térben a hangsúly a kényelemre és a technológiára helyeződik. A digitális műszerfal és a központi érintőképernyő (amely általában az infotainment rendszert szolgálja) a legújabb Opel modellekre jellemző Pure Panel koncepció szerint került kialakításra. A kabin anyaghasználata és kidolgozása magas minőségű, és a vezetőnek, valamint az utasoknak tágas térérzetet nyújt.

Az Astra L széles motorválasztékkal elérhető, beleértve a benzin-, dízel- és elektromos hajtásláncait is. A városi és országúti használatra optimalizált motorok egyensúlyt teremtenek a teljesítmény és a fogyasztás között. A Greenautorent kínálatában bérbeadó Opel Astra L egy 131 lóerős 1199 köbcentiméteres turbós benzinmotorral szerelt modell.

A bérbeadó Astra L csúcstechnológiás vezetőtámogató rendszereket és biztonsági funkciókat kínál, többek között az adaptív sebességtartó automatika, vészfékező rendszer, sávtartó asszisztens, és a holttér-figyelő rendszerek. Az IntelliLux LED mátrix fényszórók, amelyek lehetővé teszik az országúti fény használatát anélkül, hogy vakítanák a többi közlekedőt.

Az Opel Astra L kényelmi felszereltsége magában foglalja a kulcsnélküli belépést és indítást, vezeték nélküli telefontöltést, fejlett navigációs rendszereket, valamint különböző konnektivitási lehetőségeket, mint az Apple CarPlay és Android Auto támogatást.

Az Opel Astra L egy modern, jól felszerelt és technológiailag fejlett kompakt autó, amely ideális választás lehet mind a mindennapi városi közlekedéshez, mind pedig hosszabb utazásokhoz.

Bérleti információk

Pótdíjak